CHALET ROMANTICA

"woning die we verhuren voor een andere eigenaar"

CHALETVERHUUR BIJ CHALET ROMANTICA IN BIRON

Bent u nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor in de winter of zomer? U hoeft daarom niet altijd ver te gaan. Ook de Ardennen kunnen heel erg mooi en gezellig zijn. En dan kunnen wij u onze chaletverhuur in Biron aanbevelen van Chalet Romantica.

VOOR 8 PERSONEN

De chalet biedt plaats aan acht personen, en dit met alles erop en eraan. Onze chalet heeft een 4 slaapkamers ,kinderkamer , 2 badkamers en een woonkamer met praktische keuken. Tevens kan u genieten op het terras, van de sauna of in de jacuzzi.

Kortom, het is de ideale plek om een leuke vakantie door te brengen met familie, vrienden of collega’s.

De omgeving biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden, culturele en sportieve activiteiten. Ook zijn er vele wandelroutes die u in het aanpalend bos kan maken. 

GENIETEN IN DURBUY

Niet enkel Biron leent zich daartoe, maar ook Durbuy, dat vlakbij gelegen is. Dat is de locatie bij uitstek om te kuieren langs winkeltjes, leuke restaurantjes te bezoeken of te genieten op een terrasje. 

U wilt er graag eens op uit met de familie? Wel, bij Chalet Romantica kunt u een weekend ontspannen in de Ardennen. Op deze pagina ontdekt u alle informatie over de faciliteiten als u onze chalet huurt in Biron.

CAPACITEIT

Slaapkamers: 4

Maximum aantal slaapplaatsen: 8 volwassen 

Bevestiging Van Reservatie Chalet Romantica
PDF – 358,0 KB
Betalingsvoorwaarden Chalet Romantica
PDF – 359,8 KB